Odvrácená tvář lásky by Colleen Hoover - Moje malé knihy

úterý 25. června 2019

Odvrácená tvář lásky by Colleen Hoover


Pravidla jsou jasná :
1. neptej se na minulost
2. neočekávej budoucnost...
Jenže problém je, že když se do někoho zamilujete, máte chuť pravidla porušovat. A to nevěstí nic dobrého..
Další krásný New Adult kousek z pera oblíbené autorky Colleen Hoover..

   

               Autor:                    Colleen Hoover

                Žánr:                     NA romance

                Počet stran:          288

                Nakladatelstí:       Yoli 2016

                Hodnocení DK:     89%



Ta představa, že se postavíš tváří tvář minulosti, tě děsí, já vím. To děsí každého. Ale někdy to neděláme pro sebe. Děláme to pro lidi, které milujeme víc, než sami sebe.


Něco málo o autorovi:



1979
Colleen Hoover je americká spisovatelka žijící v Texasu. Vystudovala univerzitu Texas A&M-Commerce obor sociální práce, vdala se a s manželem mají tři syny. První knihu Život jedna báseň ( aj Slammed) začala psát v roce 2011 a momentálně má na kontě pět románů s oceněním New York Times bestseller. Věnuje se především Young a New Adult literatuře.


Něco málo o knize:


Odvrácená tvář lásky je čtvrtou knihou od Colleen Hoover, která vyšla přeložena u nás v České republice. Jedná se o brožovaný výtisk s pevnější obálkou. Trošku mě zklamala svou grafikou - určitě by si zasloužila něco mnohem víc, jako třeba líbivější obálku, lépe zpracovanou např. sms komunikaci..





Něco málo příběhu:


Vysokoškolačka, třiadvacetiletá Tate se rozhodne začít s novým životem a odstěhuje se ke svému staršímu bratrovi do bytového komplexu vlastněného leteckou společností, pro kterou pracuje jako jeden z pilotů. Hned první den se ve velice nepříjemné situaci seznámí s jeho sousedem a kolegou Milasem - je nádherný, záhadný, ale zdá se i ztracený a pohlcený něčím, co rozhodně nehodlá nikomu vysvětlovat. I když to zpočátku vypadá, že o sebe Tate s Milasem nejeví žádný zájem, všechno se pěkně rychle zvrtne a stávají se z nich tajní milenci s jediným cílem - sexuální potěšení
Pravidla jsou jasná :
1. neptej se na minulost
2. neočekávej budoucnost...
Jenže problém je, že když se do někoho zamilujete, máte chuť pravidla porušovat. A to nevěstí nic dobrého..


      ... a tak se toho vzdáte. Všeho se vzdáte. Už nikdy nebudete chtít znovu milovat, bez ohledu na to, jaká tvář lásky se vám ukáže. Protože žádná nestojí za to, abyste ještě někdy spatřili její odvrácenou tvář. 


      Celkové hodnocení:


      Knihy od Colleen Hoover mám moc ráda, a tak nebude překvapením, že i Odvrácená tvář lásky se vyskytla na vyšších příčkách hodnocení. Příběh je jako vždy srdceryvný, s velkou myšlenkou, které se autorka drží až do samého konce - překvapení, jak to vlastně všechno bylo a co se stalo v minulosti je vždy šok. Postavy jsou zde (jako ve všech jejích knihách) sympatické, milé s pohnutou minulostí, zlomené - pokaždé si je hned po pár stránkách oblíbím. Je to také jedna z mála knih, která mi vehnala při konci dvakrát slzy do očí. A to je co říct, protože se mi to opravdu často nestává. Příběh je velice lidský, uvěřitelný a klidně by mohl mít základ ze skutečné události.

       Mínusy:


      Více stran, prosím!!


      Když vám život dává citrony, nejděte si oči, do kterých je můžete vymačkat. 
                                                                                                                                                                        

                                 Moje hodnocení:                                          ⭐⭐⭐⭐






      zdroj obrázků databazeknih.cz a můj instagram
      zdroj životopis databazeknih.cz a Wiki

      Žádné komentáře:

      Okomentovat